Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, geven we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Het vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit het verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u links vinden naar andere websites van derden. Deze links worden verstrekt voor uw gemak om aanvullende informatie te verschaffen. Het betekent niet dat we de website(s) goedkeuren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de voorwaarden ervan.

Als je specifieke informatie wilt toevoegen of aanpassen aan je website, laat het me dan weten, zodat ik je verder kan helpen!

Pagina's

Contacts